Manege en Pensionstal Pothoven

Paardrijden voor iedereen!

MANEGE POTHOVEN: DAAR ZIT JE GOED!

ZITCOMPETITIE SELECTIE @ POTHOVEN


Omdat een goede zit en houding de basis is van veilig en goed kunnen paardrijden, is er een landelijke zitcompetitie in het leven geroepen om de best zittende ruiters van Nederland te selecteren! En daar wil jïj toch ook aan mee doen? Laat zien wat er in je zit!

VOOR WIE?
Voor alle manegeruiters in het bezit van een FNRS ruiterpaspoort
en registratie van F-proeven. In de folder in de kantine staat de
uitgebreide details wat betreft de aanmeldingseisen voor de selectie.

Wat?
3 april a.s. houden we op de manege een selectiewedstrijd om de best
zittende ruiters te selecteren voor de regiocompetitie op zondag
19 juni te Zwolle.

YES! GESELECTEERD... EN NU?
Behoor jij bij die toppers van de zit-selectie die vanuit Pothoven mee mogen naar de landelijke regiocompetitie? Dan bieden we jou een speciale trainingsochtend aan. Deze training is, als je geselecteerd ben voor de regiocompetitie, verplicht. We oefenen de proef, er wordt zit-training gegeven, de theorie wordt doorgenomen en de laatste informatie gedeeld. Natuurlijk mag iets lekkers niet ontbreken na al het harde werken! Dat is bovendien niet alles: naast de trainingen en het plezier krijg je, bij deelname aan de regiofinale, een entreeticket voor Horse Event gratis. Kosten voor deze trainingsochtend bedragen 20 euro per persoon.

REGIOFINALE DOORGEKOMEN, EN DAN?
Dan volgt de kwartfinale op 4 september in Nieuw Vennep of Rosmalen.

HALVE FINALE...
Wauw, ben jij door naar de halve finale van de zit-competitie? Dan krijg jij een gratis trainingsochtend van een van onze instructeurs op Manege Pothoven! Samen met de instructie bepaal je en dag en tijdstip om je houding en zit te perfectioneren.

DE TITEL
Ben jij na alle rondes een van de vier best zittende ruiters van Nederland? Te gek! Je wint een dag bij Academy Bartels in Hoog Mierde. Hier krijg je o.a. een rondleiding én les van niemand minder dan Imke Schellekens-Bartels zelf. GÁÁF!

AANMELDEN?
Dat kan! In de kantine op de bar liggen extra folders met uitgebreide informatie over de zitcompetitie. Lijkt het je wat? Meld je dan vlug aan voor de eerste selectieronde op 3 april bij een van de instructeurs! De startlijst is bekend, zie Wedstrijden en dan Startlijsten.

VOOR ALLE ZIT-TALENTEN: ENORM VEEL SUCCES! 

E-mailen
Bellen
Info