Manege & Pensionstal Pothoven

Paardrijden voor iedereen!

Aanmelden nieuwe ruiter


Starterspakket

Voor de beginnende ruiters, zowel jeugd als volwassenen, bieden wij ons 'Starterspakket' aan. Kinderen kunnen vanaf een leeftijd van 6 jaar beginnen met paardrijles.

Om te kunnen starten met paardrijlessen hoef je geen ervaring te hebben. Ook als je een beperking hebt, kun je bij ons in de manege starten met paardrijden. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je vertrouwd raakt met het paard of de pony. We kijken naar wie je bent en welke pony's/paarden het beste bij jou passen. Zo leer je stap voor stap hoe je controle krijgt en hoe je samen met je paard een eenheid wordt. Goed om te weten is dat je niet direct een complete outfit hoeft aan te schaffen. Een strakke, liefst elastische broek en hoge schoenen met een kleine hak of regenlaarzen zijn voldoende voor de eerste lessen. Voor de veiligheid zijn laarzen nog meer aan te bevelen. Een veiligheidscap en  paardrijlaarzen kun je voor de eerste lessen gratis bij ons lenen.

Het starterspakket bestaat uit 10 lessen. 8 privélessen van 30 minuten & 2 poets- en zadellessen.

Kosten: 

€175,00 voor ruiters tot en met 15 jaar

€205,00 voor ruiters vanaf 16 jaar en ouder

Ga je verder met paardrijden dan is het lidmaatschap van de paardensportbond KNHS verplicht. Je krijgt daarbij ook een Ruiterpaspoort, waarin je al je vorderingen kunt bijhouden. De kosten van het KNHS-lidmaatschap (inclusief Ruiterpaspoort) bedragen € 25,75- per jaar.
E-mailen
Bellen
Info